BeGrace.
Autonoom leven en werken.

BeGrace is een coaching bedrijf voor iedereen die zich aangesproken voelt. BeGrace heeft een missie, namelijk mensen stimuleren om vanuit hun autonomie en hart zichzelf en de wereld wat mooier te maken. Volledige zelfacceptatie is hierin een belangrijke sleutel. Wanneer eigenschappen zoals kwetsbaarheid, kracht, compassie, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid en liefde onze cultuur definiëren, kan iedereen zijn wie hij of zij is, en zich gracieus op zijn of haar eigen pad bewegen, in vrijheid en harmonie met anderen.

BeGrace gebruikt de coaching methoden die nodig zijn voor jouw coaching vraag en put daarbij uit een scala aan methoden vanuit de positieve psychologie en spirituele filosofie. We sluiten altijd een leercontract af zodat jij en wij weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

BeGrace is ontstaan vanuit een zelfontwikkeld concept voor persoonlijk leiderschap: Grace, Genuinly Recognise, Accept, Commit and Effectuate.

Dominic Scott

BeGrace

GRACE STAAT VOOR:

Genuinly – Oprecht je eigen ontwikkeling in de hand nemen.

Recognise – Herkennen van je gedrag, waar het vandaan komt, welke verwachtingen je van jezelf hebt, welke effecten dat heeft, hoe je je daarbij voelt, wat je lichaam je vertelt.

Accept – Accepteren van alle ervaringen, de positieve en de negatieve, buiten jezelf en binnenin jezelf, dus ook je gedachten en je weerstanden. Alles.

Commit – Je verbinden aan je ware natuur en niet meer aan je ideaalplaatjes. Je ook verbinden aan je ontwikkeling, en je committeren aan het aanleren van een nieuwe mindset.

Evolve – Ervaren, groeien, genieten, bloeien!

Dominic Scott

Coaching trajecten

In het korte coaching traject Grow with Grace zowel als het intensieve coaching traject Live with Grace geef jij zelf vorm aan je ontwikkeling en ben ik je coach en je gids, waarbij ik je oefeningen en methoden aanreik op fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel, gedrags- en omgevingsniveau. Met als resultaat dat jij weet wie je bent en wat je aan jezelf hebt. Jij bent Grace.

In het E-book kun je uitgebreid lezen over de ontstaansgeschiedenis van BeGrace en deel ik oefeningen die je kunt doen om lichtvoetig (je leven) te leiden.

De Grace methode in het E-book
Gratis coaching gesprek van 30 minuten