“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”
Dominic Scott

‘Grow with Grace’:

(ONLINE) COACHING TRAJECT VAN DRIE MAANDEN

Je leert jezelf herkennen en erkennen. Je accepteert jezelf zodat je lichtvoetiger en autonomer wordt en minder afhankelijk van je omgeving.

Jij bent nieuwsgierig naar hoe je je vrijer kunt voelen.

Hoe succesvol je ook bent, soms ben je bang om door de mand te vallen. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je doet en de mensen waar je het (ook) voor doet. En soms botst dat en maak je je zorgen. Je ‘weet’ het allemaal wel, maar geeft jezelf net iets te veel op je kop. Je bent ook nieuwsgierig naar wie je bent en hoe zelfontwikkeling werkt en wat je zelf zou kunnen doen. Want je wil het graag zelf doen. Niet alleen maar over lezen, maar werkelijk meemaken.

Maak een afspraak voor een gratis coaching gesprek van 30 minuten

“She who knows others is wise; she who knows herself is enlightened.”
Dominic Scott

‘Live with Grace’:

INTENSIEF (ONLINE) COACHING EN MINDFULNESS TRAJECT VAN NEGEN MAANDEN

Je gaat een diepere ontwikkeling aan en pakt ook de moeilijkere dingen op. Je integreert je ontwikkeling in je dagelijkse leven. Je draagt uit waar je voor staat en er is harmonie.

Jij staat voor practice what you preach.

Jij bent die invloedrijke creatieve ondernemende professional die het belangrijk vindt om dat wat je doet ook met de juiste intenties te doen. Je bent je bewust van je invloed en de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Je weet dat wanneer je je verhaal zo zuiver mogelijk wilt overdragen, jij zelf ook ‘zuiver’ moet zijn. En daar verlang je ook naar, niet alleen voor de mensen waarmee je werkt en waarvoor je het doet, ook voor jezelf.

Maak een afspraak voor een gratis coaching gesprek van 30 minuten

Be the change you want to see in the world.

Ik ben je gids en coach

We onderzoeken, ervaren, experimenteren, spelen, verdiepen, reflecteren en evolueren. Hiervoor gebruik ik de Grace methode en reik ik je oefeningen aan op fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel, gedrags- en omgevingsniveau. Jij bent Grace.

Lees meer over de Grace methode in het E-book

Working with Silvia has been such a transformative, grounding and unique experience.With her empathetic, open-minded approach, she picks up the slightest nuances and turns these into true learning opportunities. She asks just the right questions and enables me to think in ways that allow for growth past my preconceived notions.

I feel very fortunate to have Silvia by my side as a valuable and empowering resource and partner.

Bianca - HR Consultant, Germany

Ze heeft zoveel kennis en ervaring en deelt deze gericht en zinvol. Door liefdevol kritisch te zijn op een snelle laagdrempelige manier je te begeleiden. Haar manier van coachen is fijn, warm, intelligent en prachtig.
Mijn contact met haar heeft mijn leven verrijkt.

Loes - Leerkracht

Silvia heeft mij laten ervaren om te luisteren naar mezelf en te vertrouwen in mijn eigen krachten. Haar coaching past ze feilloos aan, aan mijn humeur, emotie en behoefte. Hierdoor voelde ik mij steeds uitgedaagd. Door het aanreiken van tools heb ik geleerd om het hoofd bijzaak te laten worden. Ze heeft mij geholpen om mijn pad als professional, maar ook als mens te vinden.

Ramona Frenk - Schoolleider

Juist die ene vraag die zij wel stelt, brengt je tot jezelf, tot je innerlijke wereld en je gevoelens, en bij de bron van je eigen kracht en moed. Ze laat je inzien dat vanuit je gevoel, je kern, er intuïtie, acceptatie, vrijheid en ruimte ontstaat. Daardoor ben ik op alle vlakken beter gaan functioneren.

Lydia - Hoofd HR